Lækagesporingsmetoder

Her ser du alle de metoder Lygas Lækagesporing A/S benytter.

Isotop Teknik (brom 82)
Radioaktiv lækagesporing på skjulte rør. Metoden kan påvise mindre lækager.

Forudsætningen for sporingen er, at der kommer sporstof ud af den skjulte rørinstallation. Rørene må ikke ligge dybere end ca. 40 cm. Beholdere og kedler skal være frakoblet fra den øvrige rør installation ved udførelse af sporingen.

Sporgas (H2 metoden med Formier sporgas)
Ved anvendelsen af H2 metoden påfyldes Formier sporgassen i rørinstallationen der skal undersøges.

Sporgassen vil herefter trænge ud gennem en lækage. Sporgassen kan trænge igennem meget tætte materialer via fine revne og spækker i trækonstruktioner, betonkerner, gårdspladser med asfalt m.m.

Sporgassen kan bruges på jordbelagte rør, husinstallationer, beholdere og kedler, swimmingpools installationer.

Lytteudstyr
Elektroakustisk lytteudstyr kan bruges, hvor der er en rimelig udstrømning af vand, der giver en målbar lyd til omgivelserne.

Lygas Lækagesporing A/S udfører termografi undersøgelse på varmeanlæg for lokalisering af varmerør herunder gulvvarmeslanger og i forbindelse med lækagesporing på brugsvandsinstallationer samt varmeanlæg.

Ring for en uforpligtende samtale med vores specialist inde for termografi. Vi benytter kun det nyeste og bedste udstyr, efter udførsel vil rapport blive sendt pr. mail, nemt og hurtig!

Afløbsinstallationer
Trykprøvninger samt lækagesporinger på afløbsinstallationer udføres også.

Ovennævnte metoder kan kombineres og prisen er den samme.

Termografi
Lygas Lækagesporing A/S udfører termografi undersøgelse på varmeanlæg for lokalisering af varmerør herunder gulvvarmeslanger og i forbindelse med lækagesporing på brugsvandsinstallationer samt varmeanlæg.  ​​ Ring for en uforpligtende samtale med vores specialist inde for termografi. Vi benytter kun det nyeste og bedste udstyr, efter udførsel vil rapport blive sendt pr. mail, nemt og hurtig!

 

Lygas Energiteknik A/S

Dybendalsvænget 3

2630 Taastrup

 

CVR-nr. 12935986

 

 

Kundeservice

Kontakt os her

Telefon: 50 13 14 15

 

Privatlivspolitik

 

 

 

 

 

Følg os på Facebook